Betalen

Betalen

Bij Schuurman-groepenkasten.nl kunt u gemakkelijk en veilig betalen. Wij hanteren hierin een strikt privacybeleid en slaan daarom ook nooit persoonsgegevens op onze server op. Betalen bij Schuurman-groepenkasten.nl kun je doen op de volgende manieren:

Betalingsmogelijkheden

Betalen via iDEAL
Uw order wordt bij deze betaalmogelijkheid direct in behandeling genomen.

iDEAL is dé betaalmethode op internet waaraan alle grote Nederlandse banken meewerken. Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw bestelling afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank.

iDEAL biedt u een aantal voordelen ten opzichte van andere betaalmethoden:

  • iDEAL is net zo vertrouwd, veilig en gemakkelijk als internetbankieren
  • iDEAL wordt ondersteund door grote Nederlandse banken
  • Toegang tot internetbankieren van een van de deelnemende banken is voldoende om gebruik te kunnen maken van iDEAL
  • Controle en overzicht op de betaling
  • Snellere betaling en dus snellere levering van uw bestelling

Vooruit betalen per bankoverschrijving
U kunt ervoor kiezen om een bestelling te plaatsen en de betaling te doen per bank overschrijving. Dat wil zeggen dat u niet direct betaalt, maar van ons een factuur ontvangt die u kunt betalen wanneer het u uitkomt. De betaling doet u dan in de vertrouwde omgeving van uw eigen bank. Houdt bij deze manier van betalen rekening met een langere verwerkingstijd. Uw bestelling wordt pas in behandeling genomen op het moment dat de betaling bijgeschreven is op het rekeningnummer van Schuurman-groepenkasten.nl.

Wanneer wij een groepenkast specifiek voor u samen stellen, is dit de enige manier waarop uw bestelling gedaan kan worden.

PayPal
Toeslag 3 % – Uw order wordt direct in behandeling genomen.

PayPal is een veilige en eenvoudige manier van betalen op internet. Aan een PayPal account is een bankrekening gekoppeld, vanwaar u geld kunt storten op uw PayPal rekening. Ook kunt u vanaf uw PayPal account geld terugstorten naar de gekoppelde bankrekening. Indien gewenst kunt u een creditcard aan uw PayPal account koppelen.

Wanneer u ervoor kiest om met PayPal te betalen, wordt u tijdens het afrekenen doorgestuurd naar de website van PayPal. Indien u over een PayPal account beschikt, kunt u hier inloggen en de betaling bevestigen. Wanneer u nieuw bent bij PayPal, kunt u zich als gast aanmelden of een PayPal rekening openen en de betaling bevestigen.

Creditcard
Gratis – Uw order wordt direct in behandeling genomen.

Wereldwijd het meest gebruikte online betaalmiddel.

Creditcard is vrijwel de bekendste methode voor het ontvangen van betalingen met wereldwijde dekking. Bij ons kunt u betalen met uw creditcard van onder andere de bekende merken Mastercard, Maestro en Visa. Voor het ontvangen van creditcardbetalingen zijn er hoge veiligheidseisen. Uw betaalgegevens worden versleuteld via de SSL-methode. We zorgen met uw creditcardorganisatie voor een correcte afhandeling.

De betaling wordt pas afgeschreven wanneer een artikel is geleverd. Als uw bestelling bestaat uit meerdere artikelen die op verschillende datums verzonden worden, dan wordt uw creditcard belast per levering.

Mogelijk vraagt uw creditcardorganisatie je de 3D-Secure verificatiecode in te voeren. Dit is een extra beveiliging voor online betalingen met creditcards.

Betaalgegevens Schuurman-groepenkasten.nl

IBAN rekeningnummer: NL88 RABO 0105 5636 68 t.n.v. Schuurman-groepenkasten.nl te Rotterdam.

BIC: RABONL2U