Levering en levertijd

Schuurman-Groepenkasten > Levering en levertijd

Levertijd

Orders op werkdagen voor 16:00 uur besteld worden in de meeste gevallen dezelfde dag aangeboden bij de pakketdienst. Echter hanteren we een levertijd van 1 tot 2 werkdagen op de groepenkasten uit categorie “1 fase” en “3 fasen”. Voor de “speciale” en “renovatie” groepenkasten hanteren we een afwijkende levertijd van 1 tot 4 werkdagen. Wanneer wij uw bestelling sneller kunnen verwerken, zullen we dit zeker niet nalaten.

Het kan voorkomen dat een artikel van uw order niet voorradig is. Dit wordt op de productpagina en in de winkelwagen vermeld. Omdat wij orders zoveel mogelijk compleet versturen, kan dit de levertijd verlengen. Uiteraard houden we u zoveel mogelijk op de hoogte van de status van uw order.

Bij het verzenden van uw order, wordt u per email op de hoogte gesteld. Daarnaast ontvangt u van onze vervoerder een email met de Track & Trace gegevens, zodat u de zending kunt volgen. Normaal gesproken wordt uw pakket de eerstvolgende werkdag na verzending bezorgd.

Levering

Voor het versturen van onze pakketten maken wij gebruik van de diensten van PostNL. PostNL is een ervaren vervoerder en zorgt voor een correcte en snelle levering van uw pakket. Zodra uw pakket ons magazijn verlaat, ontvangt u onze verzendbevestiging. Van PostNL ontvangt u vervolgens een email met daarin de Track & Trace gegevens van de zending, zodat u zelf de status van het afleverproces kunt volgen. PostNL bezorgt van maandag t/m zaterdag.

Wanneer u onverhoopt niet in de gelegenheid bent om het pakket in ontvangst te nemen, dan wordt de volgende dag nogmaals geprobeerd het pakket af te leveren. Bent u dan weer niet thuis, dan ontvangt u een briefje in de bus waarop diverse mogelijkheden kunnen staan. Het pakketje kan bijvoorbeeld bij het dichtstbijzijnde postagentschap of bij de buren zijn afgegeven. U kunt ook een niet-thuis code hebben ontvangen. Hiermee kunt u, met een account, inloggen op de site van de Mijn Pakketservice van PostNL om een datum en tijdvak aan te geven waarop u wél thuis bent om het pakketje te laten leveren.

Het risico tijdens het transport van het door u bestelde product is voor Schuurman-groepenkasten.nl. Op het moment van aflevering van het product gaat het risico van het product op u over, behoudens de aansprakelijkheden die wettelijk niet door Schuurman-groepenkasten.nl kunnen worden uitgesloten. Indien er schades ontstaan moet dit binnen 5 werkdagen gemeld worden, na deze 5 werkdagen staan wij en/of de vervoerder niet meer garant voor de schade.

Verzending gebeurt volgens de voorwaarden van PostNL. Helaas wijken zij hier weleens een enkele keer van af. Mocht dat gebeuren dan lossen wij dat altijd keurig met u op!

Wanneer u 4 werkdagen na ontvangst van onze verzendmail nog niets ontvangen heeft, dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice op telefoonnummer: 010 841 43 18 (op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur) of via email info@schuurman-groepenkasten.nl.

Wij stellen een onderzoek in naar uw zending.

Het kan in uitzonderlijke gevallen voorkomen dat wij uw pakket laten bezorgen door een andere pakketdienst dan PostNL. In dit geval kunt u geen gebruik maken van Track & Trace mogelijkheden.

Verzendkosten

De verzendkosten zijn standaard verwerkt in onze verkoopprijzen. De vermelde prijzen zijn dus inclusief verzendkosten. Verzending uitsluitend in Nederland.

De opgegeven levertijden zijn slechts indicatief. Overschrijding van enige leveringstermijn geeft u geen recht op schadevergoeding en evenmin het recht uw bestelling te annuleren dan wel de overeenkomst te ontbinden, tenzij de overschrijding van de leveringstermijn zodanig is (meer dan 30 dagen) dat van u redelijkerwijs niet kan worden verlangd dat u de overeenkomst in stand laat. U bent in dat geval gerechtigd de bestelling te annuleren dan wel de overeenkomst te ontbinden voor zover dat noodzakelijk is. Om de overeenkomst met Schuurman-groepenkasten.nl te ontbinden, dient u zich schriftelijk (via brief of email) bij Schuurman-groepenkasten.nl te melden. De betalingen die u heeft gedaan in het kader van de uitvoering van de overeenkomst, welke ingevolge van deze voorwaarden door u wordt ontbonden, zal Schuurman-groepenkasten.nl binnen 10 werkdagen nadat hij de in genoemde verklaring heeft ontvangen, aan u terugbetalen.