Montageservice

Schuurman-Groepenkasten > Montageservice

Hoe gaat het in zijn werk

Wanneer u bij ons een groepenkast bestelt, kunt u deze groepenkast door ons laten monteren.

Om gebruik te kunnen maken van onze installatieservice is het belangrijk dat de juiste groepenkast gekozen wordt. Op onze “Hulp & Advies” pagina kunt u terecht voor uitgebreide uitleg om u te helpen bij het maken van de juiste keuze. Wanneer de informatie op deze pagina u niet voldoende geholpen heeft om tot de juiste keuze te komen, verzoeken we u om eerst contact met ons op te nemen alvorens u een groepenkast bestelt. Een van onze medewerkers neemt graag de tijd om samen met u te bepalen welke groepenkast u nodig heeft.

Als er duidelijk is welke groepenkast u nodig heeft kunt u de groepenkast in uw winkelmand plaatsen en doorgaan naar afrekenen. Tijdens het bestelproces kunt u vrijblijvend “montageservice” aanvinken.

Vanaf het moment dat uw bestelling wordt verwerkt nemen wij de eerstvolgende werkdag telefonisch contact met u op. Wij vragen u vervolgens om ons een aantal foto’s te sturen van de meterkast waar de nieuwe groepenkast geplaatst dient te gaan worden. De foto’s worden gebruikt om een zo duidelijk mogelijke werkomschrijving aan te maken voor de installateur.

Vervolgens maken we met u een afspraak voor montage van de groepenkast. Wij streven ernaar om binnen 14 werkdagen bij u te komen monteren. Wanneer er, in overleg met u, een datum is afgestemd voor montage ontvangt u hiervoor een factuur.

Het factuurbedrag dient uiterlijk 3 werkdagen voor de datum van montage bijgeschreven te zijn op het vermelde rekeningnummer.

Voorwaarden voor monteren

Vanzelfsprekend stellen we een aantal duidelijke voorwaarden aan de montageservice zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

  • Onze installatieprijzen gelden voor een beperkt werkgebied, beperkt tot een straal van 30 km rond ons vestigingsadres. Buiten dit gebied kunnen wij de montage- en installatieprijzen niet garanderen.
  • Iedereen kan montageservice toevoegen aan zijn bestelling, het is aan u om na te gaan of wij actief zijn in uw omgeving.
  • Uw meterkast moet over voldoende ruimte beschikken om de door u bestelde groepenkast vrij te kunnen monteren.

Montageprijzen

1 Fase groepenkasten;
1 Fase standaard 4-6 groepen €190,00
1 Fase standaard 7-9 groepen €200,00
1 Fase standaard 10-12 groepen €210,00
Meerprijs beltrafo €10,00
Meerprijs kookgroep 7.360W €10,00
Meerprijs beltrafo en kookgroep 7.360W €20,00
3 Fasen groepenkasten;
3 Fasen standaard 4-6 groepen €200,00
3 Fasen standaard 7-9 groepen €210,00
3 Fasen standaard 10-12 groepen €220,00
Meerprijs beltrafo €10,00
Meerprijs kookgroep 7.360W €10,00
Meerprijs beltrafo en kookgroep 7.360W €20,00
Kasten met 3 Fasen kookgroep;
6-7 groepen en 3 Fasen kookgroep 11.040W €210,00
8-9 groepen en 3 Fasen kookgroep 11.040W €290,00
10-11 groepen en 3 Fasen kookgroep 11.040W €300,00
Meerprijs beltrafo €10,00

Bij de producten wordt de totaalprijs inclusief montage weergegeven.

Montageprijzen speciale groepenkasten op aanvraag

Bijkomende kosten

De montageprijzen zijn gebaseerd op “1 op 1” vervanging. Voor het aansluiten van kabels die nog niet waren ingevoerd in de bestaande groepenkast hanteren we een meerprijs van €35,00 per kabel. We voorzien de kabel van een pvc leiding en sluiten daarmee aan op de nieuwe groepenkast.

Wanneer de bedrading tussen de kWh meter en de groepenkast van het type RD draad is, zijn we verplicht deze te vervangen. RD draad heeft een koperen geleider en een buitenmantel van gevlochten katoen. Deze buitenmantel is vaak uitgedroogd waardoor de isolatiewaarde onvoldoende is. Voor vervanging van deze bedrading hanteren we een meerprijs van €40,00.

Wat kunt u van ons verwachten
  • Wij werken uitsluitend met gediplomeerde monteurs
  • Wanneer er zegels verbroken moeten worden, zorgen wij voor nieuwe zegels
  • U krijgt uitgebreide uitleg over het gebruik van uw nieuwe groepenkast
  • 5 jaar garantie op arbeid en uiteraard ook op de groepenkast zelf
  • Uw oude groepenkast en ander afval wordt opgeruimd en aangeboden bij het daarvoor bestemde depot