Retourneren

Retourneren

Uiteraard kan het voorkomen dat u uw order volledig of gedeeltelijk wilt retourneren. Vanzelfsprekend zijn hieraan wel een aantal voorwaarden verbonden:

Houdt u er rekening mee dat het artikel onbeschadigd is, niet gebruikt is, compleet is en over de originele verpakking beschikt.

De verzendkosten die u maakt voor het retourneren van de artikelen, zijn voor uw eigen rekening.

Wij hanteren een zichttermijn van 14 kalenderdagen na ontvangst van uw bestelling.

Om retourneren snel en efficiënt te kunnen verwerken:

Download u hier uw retour formulier.

U kunt u retourzending retourneren samen met uw retour formulier. Sluit de factuur of kopie bij uw retourzending. Vermeld duidelijk u klacht of reden. Stuur het artikel voldoende gefrankeerd naar het onderstaande adres.

Schuurman-groepenkasten.nl
Afdeling retourneren/garantie
Dennekruid 32
3068 SH Rotterdam

Afhandeling van uw retourpakket
Na ontvangst van uw retourpakket zullen wij de artikelen controleren. Wanneer uw retourpakket aan de voorwaarden voldoet, betalen we u zo spoedig mogelijk de aankoopwaarde van de retour gestuurde artikelen terug. Dit doen we via hetzelfde betaalmiddel waarmee u de artikelen aan ons heeft betaald. U ontvangt hiervan per email een creditfactuur. Terugbetalingen voeren wij binnen enkele dagen tot uiterlijk 14 dagen na ontvangst in ons magazijn uit.

Herroepingsprocedure
Bij aankoop van een product(en) heeft u als consument de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van reden te ontbinden gedurende 14 werkdagen. Deze termijn gaat in op de dag na ontvangst van uw bestelling. Voordat u overgaat tot terugsturen, dient u eerst contact met ons op te nemen. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht komen de kosten voor terugzending voor uw rekening. Ook deze kosten worden naast de aankoopwaarde van uw product aan u vergoed, mits uw retourzending voldoet aan de gestelde voorwaarden. Wanneer u als zakelijke klant bestelt kunt u geen gebruik maken van herroepingsrecht, extra informatie voor bestellen als zakelijke klant vindt u op de pagina “Algemene Voorwaarden” Groepenkasten die speciaal voor u samengesteld zijn nemen wij niet retour. Maatwerk groepenkasten kunt u alleen bestellen op aanvraag. Voor de groepenkasten die u vindt in de webshop gelden onze standaard voorwaarden voor retourneren.